Honlap-menü

Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

Belépés


A Szerencsétlenség Tükörcserepe http://shakesandfidget.ucoz.hu/2.png "Ha összetörsz egy tükröt, 7 évig balszerencséd lesz. De vajon mi történik akkor, ha darabról darabra összeraksz egy balvégzetű tükröt?"

 

Az Önreflexió Tükörcserepe  http://shakesandfidget.ucoz.hu/3.png"Lásd meg a sötét oldalad. Szabadítsd ki a tükörvilágból és próbáld meg uralmad alatt tartani."

 

Az Ügyetlenség Tükörcserepe http://shakesandfidget.ucoz.hu/4.png"Egy nagy hatalmú és sajnos kissé ügyetlen mágus egyszer leejtette a tükröt. Amíg meg nem találod az összes cserepet, jobb, ha nem járkálsz mezítláb."

 

A Hasonmások Tükörcserepe http://shakesandfidget.ucoz.hu/5.png  "Azt mondják, az ember tükörképe önálló életre kelhet. A legjobb esetben segíteni fog egyszerre több dolgot elvégezni. A legrosszabb esetben megpróbál majd végezni veled."

 

Az Alkonyat Tükörcserepe http://shakesandfidget.ucoz.hu/6.png"Egy percre sem veszem le rólad a szemem,, tükörkép!"

 

Az Óvatosság Tükörcserepe http://shakesandfidget.ucoz.hu/7.png "Egy jó tükör lehetővé teheti, hogy mindig teljes képed legyen arról, ami körülötted történik. Nagy a valószínűsége annak, hogy a teljes tükör birtokában olyasmit is megláss, ami eddig elkerülte a figyelmed."

 

 

A Kettős Mérce Tükörcserepe http://shakesandfidget.ucoz.hu/8.png "Egy tükör, amely mindent megkettőz? Az erkölcsi mércédet is? Milyen szégyenletes tettekhez vezethet ez?"

 

A Párhuzamos Cselekedetek Tükörcserepe http://shakesandfidget.ucoz.hu/9.png "Ezt a tükröt egykor egy nagyon elfoglalt gazember használta arra, hogy egy időben legyen két helyen. Így képes volt arra, hogy a vidéket járja és közben az arénában szórakozzon, mindezt egyidejűleg."

 

A Szerzői Jogi Viták Tükörcserepe  http://shakesandfidget.ucoz.hu/10.png"Folyamatos jogi vitatéma, hogy egy tükörkép vajon jogosulatlanul készített másolatnak számít-e."

 

A Megkettőzés Tükörcserepehttp://shakesandfidget.ucoz.hu/11.png "Aki meg akar kettőzni valamit egy tükörrel, megteheti, hogy..."

 

A Hiúság Tükörcserepehttp://shakesandfidget.ucoz.hu/12.png "Az, aki tükröt birtokol, arra van kárhoztatva, hogy belenézzen."

 

A Feltételezés Tükörcserepe http://shakesandfidget.ucoz.hu/13.png"Valójában még senki sem tudja, hogy mire lesz jó a tükör. De valamire csak jónak kell lennie..."

 

Az Utánzás Tükörcserepe "Egy mesteri hamisító egykor úgy formálta meg ezt a tárgyat, hogy szinte összetéveszthetetlen legyen egy igazi tükörrel."

Keresés

Regisztráció
Katt ide!

Hirdess te is!

Egyéb játék
  • Blood Moon
  • Soccer Star

  •     ShakesandFidget.ucoz.huCopyright MyCorp © 2021             SF.ucoz.hu